Nesbyen Skolekorps

Buskerudmesterskapet 2012

Hovedkorpset gjorde en flott innsats i Ringerike kultursenter på Hønefoss den 18.03.12 og ble belønnet 79 poeng som holdt til 3. ærespris i 3. divisjon - kun ett fattig poeng unna 2. ærespris.

Hovedkorpset gjorde en flott innsats i Ringerike kultursenter på Hønefoss den 18.03.12 og ble belønnet 79 poeng som holdt til 3. ærespris i 3. divisjon - kun ett fattig poeng unna 2. ærespris.

Musikantene var ekstra skjerpet og flere hadde nok litt ekstra sommerfugler i magen da de entret scenen foran mange publikummere, medmusikanter, konkurrenter og ikke minst dommerne.

Konsentrasjonen var på topp og både dynamikk og gjennomføring holdt "helt inn" gjennom de tilmålte 15 minuttene som dannet rammen for konkurransereportoaret.

Slemmestad skolekorps tok 1. plassen denne gangen.

Konkurransespilling gir dirigent og korps nyttige og konstruktive tilbakemeldinger på gjennomføring og reportoar. Det er kjekt å høre hva som "sitter" som det skal, men kanskje vel så viktig er det å vite hvilke forbedringer vi kan gjøre i framtiden.

Etter å ha hørt flere av de andre korpsene var det kjekt med pizza og felles hygge på Peppes før bussturen gikk hjemover igjen.

Vi fikk også presentert oss allerede dagen etter konkurransen på konsert i Kulturhuset mandag 19. mars. Vi var invitert til å spille sammen med Nesbyen hornmusikklag med forsterkninger fra Nore og Uvdal musikkorps. Det er fint å kunne spille for sambygdingene også i konsertsammenheng, og det er tydelig at nesningene setter pris på skolekorpset!

Alle som var tilstede fikk også høre og ikke minst se (!) et fantastisk konsertinnslag i to satser av perkusjonist Daniel Paulsen (som er Karis sønn). Et vanvittig solonummer, prestasjon og framføring på veldig høyt profesjonelt nivå. Skolekorpsets perkusjonister ble nok spesielt imponert, tror vi.


For de som ikke har betalt egenandelen for mat og drikke på Peppes, så vennligst betal kr 100,- til skolekorpsets konto 2351.20.91369.